Aktiviteter

Aktiviteter fra Aktivitetsudvalget

Nyt fra AKTIVITETSUDVALGET

Ny vintersæson i AGAA 2023 – Aktivitetsudvalget fortsætter på opfordring og har sammensat et varieret program og håber selvfølgelig ligesom de tidligere år på godt fremmøde. Vær med til at gøre AGAA til en dynamisk, levende og social forening, hvor man ud over at få opbevaret sin bil også kan opleve samvær og få informative og kulturelle input fra de spændende foredragsholdere mv. – OG det er fortsat muligt at invitere interesserede venner og ægtefæller med til arrangementerne.-  Vi byder som tidligere på film, foredrag mm.

Der vil i år være 3 arrangementer (1 om måneden), og der vil fortsat være mulighed for at være med til fællesspisning kl. 18.00 – 19.00 før foredraget. – Vi vil gerne gøre opmærksom på, at man er hjertelig velkommen til at deltage i fællesspisningen, når man går og skruer i kælderen eller er kommet sent hjem. Der er intet krav om deltagelse i foredrag mv., og fællesspisning er heller ikke en forpligtigelse før foredrag – blot en mulighed.

Ønsker man at deltage i fællesspisning før et arrangement sker tilmelding med betaling via mobilpay til 21732073 – Prisen er 45,- kr – et glas vin kan på aftenen købes for 10,-kr – øl og vand som vanligt i ”ølkassen” til 5,-kr

Menuen vil forud for det enkelte arrangement blive bekendtgjort.

Aktivitetsudvalgets program for vintersæson 2022

Torsdag den 20 . januar 2022 – Kl. 19.00

Foredrag ved Lars Dithmer om deltagelse i HISTORISK LØB

Lars Dithmer er mangeårigt medlem af Autogalleriet. Lars er indehaver af en Lotus, med hvilken han sammen med sin makker Arne har deltaget i adskillige Historiske Løb. For ham har det været yderst forpligtende at overtage en bil, der havde kørt rally hele sit liv. Hvordan er det at køre orienteringsløb uden forkundskaber, hvor hurtigt kan det læres, og hvilket udstyr skal man have i bilen? – Disse spørgsmål og meget mere vil vi ganske givet få svar på, når Lars Dithmer fortæller om sin passion: deltagelse i Historisk Løb. Vi møder en meget engageret fortæller.


Husk evt. tilmelding til spisning med betaling (jf. ovenfor) 🙂

Torsdag den 24. februar 2022 Kl. 19.00

– Foredrag ved Kim Bruun om VW

Kim Bruun er et mangeårigt medlem af AGAA. Han og hustruen er meget aktive i VW-regi og har været præsenteret med artikel i AutoClassic. Det bliver interessant at høre om deres store erfaring og deres mange oplevelser med netop denne biltype.

Husk evt. tilmelding til spisning med betaling (jf. ovenfor) 🙂

Torsdag den  10.  marts 2022 Kl. 19.00

-Foredrag ved Johannes Christensen om TEAM HJULBEN

Johannes kommer og viser os en meget speciel racerbil, der kan/skal styres med én hånd, da Johannes er lam i underkroppen efter en ulykke. Han vil fortælle os, hvorledes han er kommet dertil, hvor han er nu i billeder, lyd mv. – Racerbilen har han bygget sammen med sin far. Den er meget unik, og der vil være lejlighed til både at se, høre og tage plads i den. Jeg tror, vi kan glæde os til en medrivende aften.

Husk evt. tilmelding til spisning med betaling (jf. ovenfor) 🙂

Hvis der er opbakning til det, vil der en skrueaften være mulighed for at se filmen ”The fastest Indian” med Anthony Hopkins i hovedrollen i en beretning om en sand motorcykel-freak, der trodsede alle forhindringer for at forfølge sin livsdrøm om at bevise, at ”the Indian” virkelig var den hurtigste. Burt Munro vandt faktisk adskillige løb på sin mildt sagt mærkværdige motorcykel.

Husk evt. tilmelding til spisning med betaling (jf. ovenfor) 🙂